De Prijs v/d Mijnstreek

De grote prijs van de mijnstreek

Deze schieting wordt ingericht voor de jeugd van het ganse land. Het is een individuele schieting waaraan al onze jeugdschutter mogen deelnemen.
Zij worden onderverdeeld in twee categorieën namelijk scholieren en junioren. Voor beide reeksen is er een prachtige prijzentafel voorzien waaruit onze jeugdschutters mogen kiezen en dit in de volgorde zoals zij in de uitslag voorkomen.
In de namiddag is er nog een aparte schieting voor onze jeugd ( op 1 wip ) waarbij nog een mooie prijzen te rapen vallen. kortom een wedstrijd waar geen enkele jeugdschutter zou mogen ontbreken.
De inleg bedraagt € 1,5. Ook voor de groten is gezorgd, en zij kunnen zich in de voormiddag doen gelden op een mooie blokschieting en in de namiddag op een mooie schieting op twee wippen, kortom een echte schuttersdag voor jong en oud.
Gilden die wensen deze wedstrijd in te richten kunnen zich hiervoor kandidaat stellen en na overweging zal het bondbestuur hierin beslissen. De inrichters van deze wedstrijd moeten beschikken over drie wippen.

JoomShaper